torsdag den 28. juni 2012

Sommer-shopping-kup.

Hvor heldig må man være...
På vej til posthuset med et par bestillinger, kommer jeg forbi et par små, men rigtig gode butikker her i vores lille by. Mit øje fangede en rigtig fin NEONpink tunika på en gine udenfor butikker. Lige en farve mit øje straks så...
Faktisk er butikken en forholdsvis ny brudesalon, men jeg havde hørt, at hun var begyndt at forhandle noget tøj, bla. i mærkerne Kaffe, Saint Tropet og Cream mm.
Jeg skulle selvfølgelig liiige kigge lidt.
En halv time senere kom jeg ud med fire stykker lækkert sommertøj til sølle 500,- kr



Flere af tingene var nedsat med 50 % og det er da noget der duer...


En lækker lækker top i fine sarte creme og lysegrå farver. Den er jeg ret vild med... Se bare den fine flæse :-) - 50 %   nu 149,-


Der næst en meget anvendelig let tunika i krøllet look og med lange ærmer i hvid.
Den er da bare super med mine stjerne-tørklæder synes jeg. Haps... - 40 %


Det blev også til en lille fin top i hvid med et fint creme broderi. Den var nedsat fra 269,- til 75,- kr.
Den kom da også lige med hjem...


Til sidst røg også denne tunika i posen. Den er jeg faktisk lidt i tvivl om...!!  Jeg kan rigtig godt lide farven, den er nemlig mere creme end de andre ting. Den er da også meget sød med knapperne, men jeg er lidt i tvivl med blonden. Nu er den kommet med hjem til spotpris. Så må den pimpes med et tørklæde og måske en cardigan med lidt farve.


Ja, fine køb. Jeg er ret godt tilfreds :-)

Igår lå der et nyt magasin i min postkasse. Jeg er begyndt at abonnere på SYmagasinet. Igen må jeg vel hellere sige. Dengang det hed Ingelise, holdt jeg det igennem en årrække, men på et tidspunkt syntes jeg at modellerne i bladet var meget ens og derfor opsagde jeg bladet.
Det sidste stykke tid har jeg hentet magasinet på biblioteket. Men pludselig kommer jeg i tanke om en model og så er det altid i det blad jeg lige har afleveret. Derfor bestemte jeg mig for at holde bladet igen i en periode. 


Faktisk har jeg også lavet et abonnement på Burda style. Det er dejligt med lidt ny inspiration, så jeg glæder mig til det snart ligger i min postkasse.

Iøvrigt kan jeg se at jeg nærmer mig de 200 faste læsere. Fantastisk...og hjertelig velkommen alle I nye :-) Jeg er så glad for at I læser med. Det skal da bestemt fejres med en GIVE AWAY her på min blog. Jeg vil straks gå i tænkeboks, for at finde ud af hvad gevinsten skal være. 

Ha en dejlig sommer aften. Vejret er jo fantastisk lige nu :-)






mandag den 25. juni 2012

Bryllupsdag.

Idag er det min bryllupsdag....eller vores rettere sagt. Det er nr 24 i rækken. Vildt ikk ?

Det er ikke fordi der skal foregå noget specielt idag. Vi forbereder os til sommerferien, så fejring af dagen bliver udskudt til ferien, hvor vi sikkert vil finde en dejlig restaurant og fejre os selv :-)


Ha´en dejlig dag ude i blogland...


søndag den 24. juni 2012

Lidt Liberty til mig selv.

Selv om, at det mest er de populære Sovetrine elefanter som kører igennem symaskinen i disse dage, så har jeg alligevel fået presset en lille hyggelig ordre fra mig selv ind i dagens sytid.
Ferien står snart for døren, og i den anledning kunne jeg godt selv bruge en af de boxe, jeg syer så mange af for tiden. I dette tilfælde vil jeg ikke kalde den en puslebox, men istedet en toiletbox- størrelsen er nemlig den samme. Heri kan der være dåser og flasker, og andre store ting som fylder alt for meget i toilettasken.


I første omgang blev det til den store, men da den var færdig, synes jeg da også lige, at jeg skulle have en matchende kosmetikpung, og så forsatte maskinen med at sy lidt mere.


Den lille valgte jeg, at sy i det stof, som jeg har brugt langs lynlås kanten på den store. Så er de ikke helt ens, men matcher fint hinanden.




Nu er jeg snart klar til ferien med lidt lækkert i bagagen.

Ha en dejlig søndag aften.





lørdag den 23. juni 2012

Nyt look på bloggen.

Jeg har i lang tid ønsket mig en ny header og et lysere, bredere og mere læse-venligt look på bloggen.
Det sidste stykke tid har jeg lagt mærke til, at flere blogge har fået nyt udseende og jeg fandt ud af, at det er Mette med bloggen Sirianna, som har lavet alle disse flotte headers.

Jeg kontaktede derfor Mette, for at høre, om hun havde mod på at hjælpe mig. Og det havde hun...
Jeg fortalte lidt om, hvad jeg kunne tænke mig, om farver og udtryk m.m. og samtidig var Mette rigtig
god til at vejlede og inspirere.

Mette lavede nogle forskellige bud på headers og det er der kommet tre flotte resultater ud af det. Så har jeg lidt at skifte med i fremtiden. Mette tilbyder også hjælp til at ændre bloggens layout, hvilket jeg slet ikke kan finde ud af selv, så det var virkelig en kæmpe hjælp at få Mette til det.

Nu har jeg selv lidt arbejde på bloggen. Nemlig at få lavet en blog-biks og linket til min Trendsales side . Det kommer efterhånden som jeg får lidt tid.

Jeg er bare så glad for resultatet og endnu engang tusind tak for hjælpen, Mette.


                                                Rigtig god weekend til jer alle i blog-land.

fredag den 22. juni 2012

ARHMEN....hvad sker der lige...

Vi er sidst i juni måned og det siler ned og er gråt i gråt som på en efterårsdag... Hvad sker der lige...
Skolerne har sommerferie fra sidst i næste uge og vejr-prognosen spår ikke om bedring, inden for det næste laaaange stykke tid. Hvor pokker bliver den globale opvarmning af ?

Jeg er mere end lykkelig for, at jeg og min familie har planlagt sommerferie, hvor solen skinner og hvor vi kan få ristet maveskindet. Det er blevet bestemt, at den første som siger "pyhaaa" og klager over varmen, bliver smidt i den første flyver og direkte tilbage til regnvåde og sommer-triste Danmark.
Det er trusler, som nok skal få os alle til at nyde varmen endnu mere...


Øv for et vejr !
God weekend- trods alt.

tirsdag den 19. juni 2012

Fuld speed...

Der er stadig gang i elefant-syningen herhjemme. Det er utroligt, så populært dette elefant-print er.
Men jeg kan godt forstå det. Det er simpelthen så sødt... jeg håber virkelig, at det er moderne, når jeg om maaaaange år bliver mormor eller farmor :-) Så vil det "stakkels barn" få elefanter på ALT... Jeg må hellere sørge for at have rigelig af meter liggende.

Det er stadig pusleboxe som syes.




Forsat god dag, her skinner solen, skønt :-)


søndag den 17. juni 2012

Juhuuuu...

Så er der købt mere billedplads - og det virker allerede. Juhuuuu.....
Stor tak til dem som har hjulpet med at opklare "mysteriet". Det blev til en månedlig udgift på 2,49 USD da det desværre ikke er muligt at købe for et år af gangen mere.


I får lige et billede fra en Zoo-tur.

Ååhh nej altså !... H.J.Æ.L.P.

Åh nej...hvad er det lige der sker her på bloggen...
I aftes fik jeg meddelsen om, at jeg ikke har mere plads til billeder på bloggen. Jeg har læst om det på andre blogge og ved at jeg kan købe mig til mere plads. Men som jeg læser det så koster det 2,49 USD om måneden. Ikke fordi det er en herregård, men jeg troede bare, at det var et engangsbeløb på omkring 5 USD og så virker "skidtet" igen. Som jeg forstår det, så var det en gammel ordning hvor man kunne købe plads til et år, men den mulighed findes ikke mere. Nu betaler man i stedet hver måned.
Hvad gør I andre ?

Samtidig sad jeg og rodede ved design og pludselig var jeg kommet til at slette min blogliste !!!...
Det løb mig koldt ned af ryggen, da jeg opdagede at alle de blogge jeg følger, var væk fra min side.
Og jeg trykkede slet ikke på noget....tror jeg !!!!....
Det er ihvertfald allllt for nemt at slette dem. Måske er der en nem måde, at finde dem på igen, men jeg er jo ikke så vaks til det her computer-halløj, så jeg er startet forfra med at finde jer alle sammen...snøft.
Så hvis du synes at du er forsvundet fra min blogliste, så er du velkommen til at give lyd, så du kan komme på igen. Lige nu sidder jeg og leder efter jer allesammen på hinandens blogge og mange er allerede fundet igen - heldigvis.

Ejj hvor er det kedeligt med et blog-indlæg UDEN billede. God søndag til alle, min bliver bag skærmen.

lørdag den 16. juni 2012

Sol og varme i vente.

Sommerferien nærmer sig med hastige skridt, men sommeren er sørme svær at få øje på.
Jeg ved da ikke lige, hvad der sker med det danske vejr, men det er da rigtig surt. Forrige weekend var vi til et firma arrangement i Fårup Sommerland. Der var så piv-koldt, at jeg gik rundt i min Danefæ vinterfrakke !!!. Arhmen altså...
Ferie planerne har lææænge heddet, med campingvogn til Kroatien. Der er sol og varme, men for pokker hvor er der også langt at køre. De sidste 13 år har vi dyrket "kør-selv-ferie" fordi jeg svor at jeg aldrig satte mine ben i en flyver mere. Jeg har ellers fløjet meget tidligere, både som barn og som voksen, men efter et par forfærdelige flyveture med turbulens og uro sagde jeg ALDRIG mere... og sådan blev det.
Da vi kørte hjem fra Italien sidste år, tænkte jeg bare " du gider bare ikke at køre så langt mere". Ja så bliver det altså svært med ferien...
Nu har jeg bestemt mig for at give flyveren en chance. Ferien går derfor i år herhen...


Til Marmaris i Tyrkiet - og jeg skal ikke køre :-)
Næh, jeg springer ombord i flyveren og krydser mine finger,  lukker øjnene og holder vejret ;-)
Og tænk nu hvis jeg bliver vild med det flyveri, så er der mulighed for at komme til Thailand som jeg har ønsket mig længe - og det er ikke nemt i bil !

God weekend til alle, trods varsler om skybrud og koldt, surt vejr.

fredag den 15. juni 2012

Pusleboxe i massevis...

Pusle-boxe i massevis i farvestrålende elefanter. Klar til Trendsales...


God weekend til alle.

torsdag den 14. juni 2012

Fine elefanter...

De fine elefanter er kommet. Det nye genoptryk af det populære Sovetrine fra Nordisk Tekstil er kommet med posten idag. Jeg er mere end tilfreds, selvom der er små ændringer i forhold til original trykket fra 70érne. Det er bare så sødt og farverne er så fine. Det er helt umuligt at vælge en favorit synes jeg.
Nu skal der syes baby og børneting og jeg er allerede i fuld gang...




Forsat god torsdag.


onsdag den 13. juni 2012

Moar... kan du ik lige....

Sådan lød det forleden dag...
Min mellemste skulle bruge en gave til en veninde og spurgte forleden dag, om ikke jeg kunne sy en kosmetikpung , bare i en større udgave. Og gerne i Liberty stof...og forresten i røde farver.
Jo da, selvfølgelig...
Nu er den syet og min datter kommer ikke lige hjem de første dage, så mor sender den da til hendes adresse ! Alt for de unger ik ?... Men det kender I jo nok :-)



Modellen er set flere gange her på bloggen. Den er blevet lige rigelig stor efter min mening. Nærmest som en toilettaske, men min datter har sagt god for størrelsen på en MMS. Ellers må jeg en tur bag symaskinen igen og lave en i en mindre udgave.

Jeg har også fået syet en ting til mig selv. En tunika i en fantastisk flot orange-rød hør. Jeg har ikke helt tænkt mig om, da jeg købte stoffet. Jeg tror at det er 100 % hør, så det krøller helt vildt :-(
Jeg skulle nok ha´ købt en kvalitet, som holder sig pænere, men sådan blev det ikke. Den er faktisk også lidt stiv i det, men jeg håber at den falder lidt blødere når jeg får den på. Jeg må ha´ været så opslugt af den flotte farve, at jeg slet ikke tænkte på de andre ting.




Den flotte orange-røde farve kommer slet ikke til sin ret her på bloggen. Den er jo nærmest skrig orange !!!..
Nederst har jeg pimpet med et lille stykke bånd fra lageret.

Nu vil jeg pakke toilet tasken og gå på posthuset. Alt for vores børn ik ?...

Forsat god onsdag - der er jo snart fodbold, måske skal der kigges med et halvt øje.




onsdag den 6. juni 2012

Iphone cover i Liberty.

Som så mange andre i blogland, er jeg hoppet med på Iphone cover - Iphone sleeve dillen.
Jeg så at Binemor havde lavet en DIY og så måtte jeg da lige prøve den af :-) og den virker kan jeg sige... ;-)
Det er blevet til to stykker i første omgang.


Det røde er syet fuldstændig efter DIYén og det blå har jeg lavet lidt anderledes indvendigt. 


På det røde kan man se sammensyningen indvendigt - ikke at det gør noget rent praktisk, men jeg tænkte at man måske kunne skjule sømmen, så det forsøgte jeg med det blå.


Det kan sagtens lade sig gøre, det er bare noget mere (meget) bøvlet at sy skråbåndet på bagefter, for der er næsten ingen plads at arbejde på, samtidig med at det skal drejes rundt. Men det er bestemt en løsning der skal arbejdes mere med.



Forsat god onsdag.




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...