lørdag den 17. august 2013

Liberty pose til hækle-grej.

Jeg har syet en lille lækker pose i Liberty til hækle-grej. Ikke til mig selv i denne omgang, men til en sød krea-veninde Lene, som åbner hendes hus for en flok blog- og IG piger, som gerne vil lære at hækle stjerner. Lene er en stjerne til at hækle og hun vil gerne bruge hendes søndag på at lære alle os andre fidusen. Tusind tak fordi du gider... Jeg glæder mig.



Inden i posen er der lidt sødt som Lene kan hygge sig med når vi allesammen er gået hjem efter en hyggelig og lærerig dag.

mandag den 12. august 2013

Ipad-etui i Liberty...

Lige på falderebet inden skolestart, fandt yngste ud af, at hun godt kunne bruge et Ipad etui, til ekstra beskyttelse når Ipad´en skal transporteres i skoletasken. Stof valget faldt på Liberty...  baby pink Capel som yderstof og foer i shocking pink Thorpe.

Så måtte jeg igang ved symaskinen, så datterens ønske kunne opfyldes og nu er det færdig. Jeg håber, at hun bliver tilfreds med resultatet. Stoffet er fra Shaukat, elastikken er fra BettyP og knappen er fra Birthe Sahl keramik.

Idag er hun startet i 1. g på handelsgymnasiet og jeg glæder mig til hun kommer hjem, så jeg kan høre hvordan dagen med de nye omgivelser, kammerater og lærere har været. Det bliver helt bestemt nogle spændende år hun går i møde...






fredag den 9. august 2013

Planlægning af efterårs garderoben.

Selv om vi stadig nyder, at sommeren er over os og det stadig er vejr til shorts og de kort ærmede bluser, så er jeg alligevel begyndt at gøre mig nogle tanker om, hvad jeg bør sy til min efterårs-garderobe. Jeg synes, at det er rart at sy lidt nyt som kan kombineres med nogle af de ting, som jeg har i skabet i forvejen.

Jag har sorteret i mit bestående lager af stof og har fundet nogle ting frem som jeg godt kan bruge til efteråret og så vil jeg kombinere med lidt nye stoffer. Faktisk er der stof til ret mange efterårs projekter, så jeg kan vist godt gå i gang ved symaskinen.

Er du også begyndt at tænke på hvad du skal sy til efteråret ?...





                                                                           Rigtig god weekend til alle.

mandag den 5. august 2013

Ferm Living stoffer.

Jeg har fået fingerne i ganske lidt Ferm Living stof og det er bare så lækkert, både i kvaliteten og i de flotte print. Det klassiske gul/brune print med træerne er "set før", men det print med cirkus dyrene og printet med folkevogns-rugbrødet i retro look er bare så fine i farverne. Jeg er helt vild med den svagt mint/lyseblå bundfarve og så synes jeg altså, at det er ret frækt at sætte orange der til. Super smart og lækkert...

Jeg har (selvfølgelig) syet en stak pusleboxe/toiletboxe i det lækre stof.

Min personlige favorit er den gule med træerne, selv om det er svært at vælge den ene frem for den anden. Jeg har selv snuppet boxen til en ekstra toiletbox. Der kan nemlig nemt være en mousse, hårlak, bodylotion og den slags ting, som har svært ved at være i min anden toilettaske.


De øvrige kommer i gave / til salg kassen.




Hvis du er brændt varm på en af disse Ferm Living boxe, så har jeg lige stof til et par stykker mere i hvert print og jeg syer gerne en til dig på bestilling. 149,- kr pp. Bare send mig en mail.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...